Xavi: “La jugada d’Araujo marca l’eliminatòria”

El tècnic ha lamentat l’expulsió de l’uruguaià i considera que la vermella ha estat “innecessària i injusta”

Tot anava bé a l’eliminatòria dels quarts de Champions fins que l’àrbitre ha decidit mostrar la targeta vermella a Ronald Araujo al minut 27. “Aquí ha començat un altre partit”, ha declarat Xavi un cop acabat el duel. Un altre partit que ha acabat amb un parcial de 0-4 i la classificació per al PSG. “Aquesta jugada marca l’eliminatòria, per a mi és una vermella innecessària i injusta”, ha valorat.

I ha seguit així: “Estem enrabiats perquè estàvem ordenats. Lamine Yamal està be però volíem una mica més de control amb el canvi d’Iñigo per Lamine”. I és que l’expulsió també ha provocat un canvi que ha deixat Lamine Yamal, gran protagonista en l’acció de l’1-0, fora del partit.

El tècnic de Terrassa ha lamentat que “el treball de tota la temporada acabi per una decisió arbitral” i considera que el FC Barcelona ha fet “una Champions molt digna”. En aquest sentit, ha recalcat que l’equip ha tingut “ocasions clares” per ficar-se dins l’eliminatòria, especialment amb 1-3 al marcador, moment en què el Barça ha gaudit de diverses aproximacions que, en cas d’acabar en gol, haurien dut el partit a la pròrroga.